Webb&App
Utrustning
Flytta utrustning mellan platser

Du kan flytta den ägda utrustningen mellan platser.

Carl von Blixen avatar
Skrivet av Carl von Blixen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Utrustning kan flyttas mellan platser genom att ändra Nuvarande plats.

Du kan bara flytta utrustning mellan platser som du har tillgång till.

Webb

Flytta en artikel från ett projekt

1. Klicka på det aktuella projektet.

2. Välj därefter Ägd under rubriken Utrustning till vänster.

3. Klicka på en artikel som du önskar flytta. Artikelns information kommer då upp i ett fönster.

4. Under rubriken Översikt och underrubrik Plats kan du välja att byta Nuvarande plats.

Flytta en artikel från en bil, container eller ett förråd

1. Klicka på den aktuella platsen. Du kommer då direkt till utrustnings-vyn för aktuell plats.

2. Klicka på Nuvarande plats på den artikel du önskar att flytta.

3. Välj ny plats för artikeln.

App

1. Tryck på fliken Utrustning längst ner på skärmen.

2. Välj en artikel som du önskar flytta.

3. Under rubriken Översikt och underrubriken Plats: välj Nuvarande plats.

4. Välj den plats dit du önskar flytta artikeln.